Säsonglösa tröjor för kontoret

2020 Uppdatering: Vi står fortfarande vid detta allmänna råd om exakt hur man upptäcker säsongslösa tröjor för kontoret – men Englands herrlandslag i fotboll Tröja du kanske på samma sätt vill inspektera vår nyare diskussion om vad man ska bära för att arbeta i sommaren!
Finns det en underbar tröja som du kan köpa som är säsongslös – utmärkt för sommaren, utmärkt för vintern, ser luxe ut och behåller sin form? I allmänhet, vad letar du efter på sommartröjor? Besökare N frågar:
Det verkar som att många klänningar är ärmlösa eller mössa ärm, liksom jag alltid söker efter rätt täckning för arbete. För detta ändamål kan du föreslå en enkel, välgjord lätt svart kofta? Det verkar som att varje enskilt jag har köpt de Real Betis Balompie Tröja senaste åren ser prisvärda ut och i form efter mer än ett fåtal bär.
Vi har inte sökt efter svarta cardigans ett tag – kanske snart! (Observera att både J.Crew One såväl som DVF, nedan, finns i svart, liksom augusti -siden.) När det gäller formlösa tröjor, har jag tröjor med bomull av bomull av den anledningen. Om det är en lätt bomullströja, ser den formlös ut efter bara några användningar på sommaren, liksom när jag tvättar dem kan jag aldrig få dem att se ganska lika trevliga ut som de allra första gjorde på racket. Om det är en chunkier bomullströja på vintern är det exakt samma sak – en missformad röra. Ull är lika bra att vara säsongslös (även om merinoull -tröjor är ofta utmärkta inköp), såväl som kashmir kan vara lika dyra eller känsliga att kasta i din väska och överleva. Så vad ska en kvinna göra?

PSST: Inspektera vår uppdaterade guide till cardigans!

Min föredragna typ av tröja för att behålla formen – liksom att vara en utmärkt skiktstycke året runt – är Silk Cardigan. Det har sin form. Det blockerar vinden. Det är enkelt att kasta runt halsen såväl som axlarna för en sommartid och ett fryskontor (bara knappa det först, annars ser det mindre ut som en preppy tröja och mer som en udde). Det är lika enkelt att kasta runt halsen som en halsduk/ytterligare skiktningsstycke under hösten när du inte är helt säker exakt hur kyligt det kommer att vara ute (eller exakt hur brinnande radiatorerna kommer att vara inne). Enligt min erfarenhet tvättas en silkegardigan snabbt i maskinen; Ser inte så bra ut, lika bra snabbt; Förutom att inte snagga så snabbt som polyester. Några tips:
Leta efter 100% siden – om det är blandat med linne, ull eller kashmir, kommer det inte att vara lika säsongslöst. En siden/bomullsblandning kan vara okej – det kan göra det mer tvättbart – men ju högre bomullsprocent, desto mindre kommer det att hålla sin form.
Undvik mindre än i full längd ärmar-om du vill att en tröja ska verkligen vara flexibel vill du förhindra ärmar som är lika korta att binda runt axlarna på sommaren. Du kan fortfarande göra det med 3/4 längd ärmar, men en tröja med balettlängd ärmar kommer att skjutas i väskan.

Några val på marknaden just nu (bild längst ner):
The Classic: A Twinset från Brooks Brothers. Silke såväl som bomulls cardigan, $ 128, erbjuds i fyra färger; Det matchande skalet är $ 98. Om du letar efter en riktig investering har den här stilen erbjudits såväl som på mode under en lång tid; På ett konservativt kontor som ett lagstiftningsföretag är det svårt att gå fel med det. (Förresten: fantastiska erbjudanden av trevliga passande separater finns tillgängliga som en del av deras vårförsäljning, utöver några fina grundläggande pumpar. Denna siden såväl som bomullsblandning är en del av försäljningen, ner till $ 118.)

J.Crew har ett antal tvillingar-denna bomull/nylonblandning är budgetvänlig ($ 45 idag med kodhelgen), men jag föredrar fjädervikt kashmir. Det erbjuds som en tvilling (endast online, i en zillionfärger), eller, som bilden, denna trendiga bit våffelkardigan. Collection Featherweight Cashmere Waffle Cardigan tröja, $ 158 idag på J.Crew (fem färger).
DVF har ett antal av dessa slinky ballerina wrap -tröjor just nu i olika färger samt strukturer. Halsen är super låg av sig själv – men om du använder den över en mantelklänning eller blus, borde det vara bra. Den bilden (i svart) är $ 268; Det är en kashmir/sidenblandning. Diane von Furstenberg ‘Ballerina’ wrap tröja
Visserligen har de mer budgetvänliga valen mindre siden, liksom mer bomull och polyester i dem. Denna rymd ribbade cardigan (bild) ser snygg ut för $ 20 (tillgängligt i vitt, beige, liksom marinen; det är 55% bomull, 45% rayon, 5% siden). Macy’s’s har också massor av silkblandningskardigans från augusti-siden som erbjuds i rutin såväl som plus storlekar för $ 24- $ 45; Observera att du vanligtvis kan upptäcka varumärket August Silk på områden som TJ Maxx också. Enligt min erfarenhet tenderar tröjor med mindre siden såväl som mer polyester att Brighton & Hove Albion FC Tröja vara mindre varm på en kylig natt (de blockerar inte sommartidsvinden också, tror jag); De tenderar också att vara benägna att snagga – så utvärdera noggrant när de köper. Den sainull