Frugal Monday’s TPS-rapport: Silk 3/4 Sleeve T Blue

Flamengo Tröja Våra Everyday TPS-rapporter tyder på att en bit arbetsanpassad kläder i olika priser. Detta är den sista TPS -rapporten från Stephanie Rahlfs of Adventures i Stiletto Jungle. Tack så mycket, Stephanie!
Jag är ett stort uniqlo -fan. När det här japanska varumärkets enda amerikanska butik var i NYC, skulle jag återvända från två gånger års GOS till med väskor fulla av uniqlo-fynd. Nu när vi har ett antal uniqlo -butiker i San Francisco -området, såväl som deras på internetköpet är uppe och kör, skulle du tro att besattheten skulle ha använt. Nope. Jag kan fortfarande inte få nog. Deras Yokohama F. Marinos Tröja grunder, som kashmirtröjor såväl som sidenblusar, är ett imponerande värde. Jag räknade just – jag har sju uniqlo kashmirtröjor. Det är kärlek.
Just nu är jag slagen med Uniqlo Silk 3/4 Sleeve T Blus. Den är klippt som en traditionell Vince Silk -blus, med en öppen skaka och sparkad tillbaka axeln. Denna blus kan användas antingen undangömt i eller AS Monaco Tröja utanför midjan, såväl som ljusare nyanser kan kopplas ihop med en kamisol för ytterligare blygsamhet. FINEST av allt, denna arbetsanpassade 100% sidenblus kan fördubblas för helgen slitage-bara foto det med dina föredragna partnerjeans! Det erbjuds i svart, av vitt, beige samt blå (bild) för $ 49,90. Uniqlo siden 3/4 hylsa t blus
Har du sett en fantastisk bit du vill rekommendera? Vänligen e-post tps@corporette.com. (L-0)
Från webbplatser vi älskar

O-pensionerad såväl som giftig: är Tom Brady såväl som Gisele Bunchenpopdust

Färgglada val för din höstgarderob, på SaleFemme d’In Specific Âge

Allt jag använde förra veckan, 8.24.22. The Stripe

drivs av pubexchange