Använder du de beskurna skinnerna på rätt sätt?

Toppdesign Natalia Vodianova hade kommenterat framför sin publik på Londons Vogue -firande 2012 om “det är mycket bättre att vara mager än fett”.
När det gäller att använda mager kläder, beskuren kultur i typen av ACF Fiorentina Tröja beskurna hoppare, beskurna T-shirts, beskurna byxor, är beskuren denims att bli så framträdande att det nästan suger alla. Skulle du inte vilja bära den rätt metod och bli älskad? Låt oss inspektera hur.
[Läs också: Exakt hur man Flamengo Tröja bär grödor!]

Beskärda byxor
Det finns metoder där du kan göra ut dina beskurna byxor se super chic ut. Att få det perfekta paret är en av dem. En som har perfekt passform, längd och stil för att smigra din figur. Just här är några tips om exakt hur man bär beskurna byxor och ser fab ut, inte flab.
Den rätta längden – detta är det allra första du kräver att du letar efter i ett par beskurna byxor. Idealt sett bör beskurna byxor visa en tredje eller mindre av benen från knäna till vristarna. Testa det så bra som du säkert kommer att se några tum högre än du Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja egentligen är. Om längden går mer än detta, kommer det antingen att få benen att se korta och knubbiga eller få dig att ge en gammal moster. Om du designar dina egna beskurna byxor från ett gammalt par rutinmässiga byxor, rullar du manschetten mycket första och upptäck ut den allra bästa längden som passar dig innan du börjar klippa och sy upp den.
Pointy Toe Shoes – Kort höjd betyder inte slutet på vägen när du använder beskurna byxor när du vill se lång ut. Spetsiga skor finns för att du ser högre ut än tidigare. Frågar hur? Tja, de “förlänger” benen, vilket gör att de ser längre ut och smalare ut.

[Läs också: Exakt hur man utformar mönstrade byxor]
Källa: aelida.comBright Colors – Letar du efter en rolig metod för att förbättra din outfit? Lägg till en pop av ljusa såväl som livliga färger. Det kommer att hjälpa till att göra dina beskurna byxor svalare och hippier.
Bärtryck – Att tro på att lägga till beskrivning till dina beskurna byxor istället för de vanliga starka färgerna? Testa med tryckta beskurna byxor. Det skulle vara en trevlig metod att lägga till en avslappnad gata som går i din outfit.

Källa: aelida.comcropped toppar
Super cool, attraktiv såväl som daglig häftklammer, beskurna toppar gör precis rätt bit för att para ihop med dina botten och till och med tillbehör.

Det finns många metoder som du kan bära och koppla ihop din skördetopp med. Det allra bästa med en skördetopp är att den kan gela bra med nästan alla typer av kroppstyp.
[SC: MediaD]

Innan du köper en skördetopp ska du ha några grundläggande tips i åtanke om exakt hur du bär den i ditt dagliga schema.
Stå direkt – modregeln är att sitta direkt och gå rakt. Stor hållning skulle inte bara hjälpa dig att se finjusterad ut som någonsin, det skulle förhindra alla typer av smickrande vinklar som uppstår från att huka sig framåt med axlarna som ser ner.

Källa: Popsugar-assets.comkläder allt annat konservativt. Mot målet att använda en beskuren mager i typen av en skördetopp är möjligheterna att din klyvning kommer att visa. Se till att din midriff, under-butt och alla andra potentiellt nakna zoner täcks.

[Läs också: Stylish Sweatpants Styles]

Lossa hårlåsen – se fantastiska ut i grödor när du har en låg orubblig hästsvans som hänger över axlarna. Det tar några minuter att göra det, väljer din naturliga struktur är, liksom ger dig det perfekta utseendet för sommaren.

Källa: kelownanow.comnow gå vidare och vagga mönstret genom att använda beskurna skinnies på rätt sätt, om du vill ha rätt typ av klappar såväl som visselpipor som strömmar in.